Merhaba Arkadaşlar nakit ihtiyacım olduğu için aylardır ek gelir olarak hiçbirşey yapmadan her hafta en az 10 dolar kazandığım sitem satıştadır . detaylar pm ile verilecektir . hiçbirşey yapmanıza gerek yoktur sıralama lideri sitem sosyal medya şifresiz araçlar sitesidir hiçbirşey yapmadan sadece kısaltma linkini güncellemeniz yetecektir . Birçok anahtar kelimede ön sırada olduğu için gelir ve gelen hit gayet yüksek tek tık yapmadan siteyi alıp ek gelir elde edebilrsiniz. tüm yardımalrı tarafınıza kendim sağlayacağım

Site adresi : özel mesaj yolu ile detaylar ile iletilecektir ciddi alıcı olan arkadaşlar yazarsa sevinirim .
Site için istenen başlangıç fiyatı : 900 ₺
Min Artış : 100 Tl
Sonlanma Tarihi : 25.12.2020
Sitenin aylık getirisi: aylık yaklaşık 50 dolar veya üstü olabiliyor sıralamaya bağlı seo bilgisi daha derin olan dostlar rahatlıkla 70-130 dolar yapabilir anahtar kelime üstünlüğüne göre değişir . gelir sağlayıcısı bir kısaltma sitesi ödemelerde gram hata sorun olmaz gelirde aksama olmaz .bu zamana kadar kazandığım ;

mavi işaretli yer gelen tıklanma
sarı olan yer kazandırdığı para ancak hesap değiştirdiğim için + 195 $ diğer hesaptaydı yaklaşık 275 günde 4500 - 4800 tl civarı bir ek gelir elde ettim buda güzel bir ek gelir rakamı diye düşünüyorum . perşembe günü ödeme aldım şuanda hesabımda biriken para 5.25 dolar .

Sitenin açılış tarihi: 05.2020 (tam olarak net bir tarihten emin değilim)
Kategori, sitenin içeriği nedir: sosyal medya şifresiz hile sitesi
Günlük hit sayısı: yaklaşık 2-10k arası değişim sergilemektedir .
Ziyaretçi kaynağı: % 70 google %30 site tanıtım youtube videoları .
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: yaşı 275 gün
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: herşey beraber satılık Hosting dahil midir : eğer alacak kişi ben sadece gelirime bakmak istiyortum herşey yine sende kalsın der ise kısaltma bağlantısına onun bağlantısını yazar bırakırım bu sayede gelirler onun hesabına geçer herhangi bir düzenleme vs yapmaya sıralama kaybına neden olmaz.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: bana ait hiçbir şekildfe sınırlama veya süre yoktur
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hiçbir şekilde sorun sıkıntı yoktur