ZeoMast3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hindistan lokasyon ile girmekten bahsetmedim ki, sitelere onay yada red geldiği gün bir çok sitede 1 tane hindistan girişinden bahsetmiştim. Dediğiniz gibi bir kaç kriter var ve yerine getirmeyenler manuele takılıyor olabilir zaten ben bundan bahsetmiştim. Rezalet konusuna bende katılıyorum zaten sorun da buradan kaynaklanıyor; eğer ki manuel onayda ben bu kadar bekletiliyorsam bir sorun vardır diye düşünüyorum. Adsense programları vs. konusunda yeterince bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum bir o kadar da bilmediğim şey olabileceğini de biliyorum. Çok iyi bir yapay zeka dediğiniz (onay) aşamasında yetersiz kaldığını düşünüyorum. Sebebi ise çok saçma spam yaptığım site ile onay alırken USA 1k hit alan sitemin 8. ayda onaylandığını da biliyorum.

Bu arada bu konuyu açma sebebim data toplamak ve başkalarında da bu şekilde girişler varsa reddit ve twitter gibi platformlarda olayı büyüterek onay işinin daha düzenli hale gelmesini sağlamaktır.
Yabancı dilde bir site açtığımda ilk işim içlerinde hindistan dahil birkaç ülkeyi engellemek olur.
yaklaşık %30 da onay alma başarısı tespit ettim. Varsa Hindistan bağlantısı kaldıralım engeli de çok beklemeyelim o halde.
bana çok mantıklı gelmedi