Lafı çevirdiğim falan yok ben kimin hakkını yiyorum pardon? Önceden de dedıgım gıbı hesaplar satıılıyordu freepık hesapları onları neden sorgulamadınız?
Hesapları başka birisinden tedarik ediyorum nasıl fatura olsun elimde gerekli kanıt ve delili paylaştığımı düşünüyorum forum yönetimi ile ve ben burda insanlara hizmet veriyorum aylık 95 tl olan hesabı 35tl ye saglıyorum ve bır aksilik durumunda iade veyahut değişim sağlayacağımı da tekrardan belirtıyorum.(Şu zamana kadar hiç bir şikayet ve olumsuz geri dönüş almadım).
Moderatörlerden birisi konuyu okuyunca gerekli kararı vereceklerdir kendileri ve forum yönetiminin aldığı her kararı saygıyla karşılar uyarız.
evet ben bu hesapların nasıl tedarik edildiğini sana anlatayım cc yada bin denilen şey ile satın alınıyor yani çalıntı kredi kartı sana temin eden arkadaş kimse muhtemelen o da öyle temin ediyordur bende diyorum ki bu hesapların cc ile alınmadığının bana kanıtını göster faturayı yolla ortak çalışıyorum diyorsun sürekli hesap tedarik ediyorsan arkadaşına söyle faturayı yollasın tabi bi ortağın varsa

biliyor musun sorun ne sorun tam olarak şu buradaki bir çok insanı aptal yerine koymaya çalışman ben sana hesapları nasıl tedarik ettiğinen bahsederken sen hala yan çiziyorsun cevap veremiyorsun ve hala müşteri memnuyetinden bahsediyorsun bu söylemlerin davranışların ne kadar doğru gerçekten evet bende moderatörleri bekliyorum çünkü senin gibi insanların bu tür platformlarda olmasını kınıyorum zira satış yaptığın hesapların nasıl tedarik edildiğini bilmediğin halde kendi konunda o kadar atıp tutmuşsun acıyorum sadece yazık