ZeoMast3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
trgino’nun dediğine katılıyorum. Bence bildiklerinizi biraz gözden geçirebilirsiniz. Manuel sistem kesinlikle var be değil ki otomatik sistem yoktur. Ayrıca onay öncesi veya sonrası tık inceleyecek en azından onay aşamasında çok iyi bir yapay zeka olsuğunuda düşünmüyorum sıfır hit alan sitelerinde onaylanmaması gerekirdi. Hintlileri abartmıyoruz ucuz iş gücünden dolayı kesinlikle Hindistan lokasyonda manuel işlem yapılıyor tesadüf olmayacak kadar çok sitede bunu gördüm. News dahil...
o zaman hindistan lokasyonu ile girelim bizde onay alalım zor birşey mi bu? madem hintlilere tolerans gösteriyor hintli olmak 2dk iş onay aşamasında örneğin 10 kriter var diyelim;
1.hit
2. site içeriği
3. Okunabilirlik
4. tema
5. domain yaşı
vs vs gibi bu kriterlerden bir kaçını istiyor belkide adsense hitsiz saçma sitelerde bu yüzden onay alıyor olabilir, ben çok iyi bir yapay zeka olduğunu düşünüyorum adsensede kendi reklamlarıma 10k+ tıklama yapmış birisiyim manuel incelemeye girdigim oldu çok fazla banlandığım da oldu sistemi çok fazla atlattığım da oldu.

Adsense onay işini biz türkler sadece çok fazla abartıyoruz siteye 10 20 içerik atıp onay bekliyoruz o içerikler ile onay alsa ne olacak ki? adsensede onay almak için çok takılmamak gerekiyor nasıl iyi bir site hazırlarım hitlendiririm kaliteli içerik üretirim bunları düşünmek gerek, ing. çok fazla niche içerikli site yönettim hiçbirisinde onay almak için site yapmadım sitelerim hitlendiginde belli bir seviyeye geldiğinde zaten onay alıyor.
Birçok hintli ile de konuşuyorum fikir alışverişi yaptığımız konularda oluyor bir çoğu adsense konusunda rezaletten başka birşey değiller
Sayfalarca adsense program politikaları var ara ara güncelleniyor yenilikler geliyor açıp bir okumak gerekiyor bu adsense bizden ne istiyor yok dediğimiz yapay zekası nasıl çalışıyor neyi nasıl hesaplıyor biraz bilgi sahibi olmak gerek bence