Arkadaşlar merhaba;
Bir konuda çok büyük merakım var. PUBG de meşhur yayıncı olup görme oto aim vs hilesi kullanan var mı?
Bazıları diyor ki büyük yayıncıların ekibinde 1 kişi görme açıyor gerisi bilek güçlerine kalıyor. Banlanmıyorlar.
Bir de report hariç 3. eklenti tespiti gerçekleşiyor mu? Yani örneğin görme hilesi kullanıyorum ama sen beni izlesen bile anlayamıyorsun çaktırmadan yapıyorum.
Bu şekilde bir banlama sistemi var mı?
Yani neye göre banlama yapıyor pubg sadece kullanıcı bildirimlerine göre mi?
Benim merakım daha çok mobil pubg için.
Hocam dilerseniz açıklim, şimdi yayıncı hileleri farklı olmaktadır dediğiniz gibi emülatö kullanan kişilerde yayıncı hilesi var bir çok yayıncı kullanmaktadır, örnek vermek gerekirse, Barış Bra ve Ersin Yekin, Ersin yekin itiraf etti 1 sezon hile kullandığını yayıncı hilesinde izleyicilere görünmüyor pubg hile platformunun içindeyim ben ios kullanmaktayım, iosa alternatif olarak en iyi hileleride kullanıyorum şuan da kullanmaktayım ve main hesabımda. Şuan iosda ki eklentiler yüzünden eklenti yani hileye ek olarak mermi sekmeme, scop tepmeme eklentileri yüzünden Tencent apple savaş açtı binevi diyebilirim, şuan iosta bulunan en güvenilir hile olan Cheto yeni sezondan beli güncellemede çünkü açık yakalılar Chetoda sistem hile olduğunu anlamıyor sadece tek şikayette yani bildirimde, minimum 1-2 dakika içerisinde 1-3-7-10 yıl olmak üzere ban atıyor, 3. Parti uygulamadan ve halen sorun bulunamadı şuan En güvenilir hileler Androidte bulunmakta eğer cihazın rootluysa bir kaç hile var temkinli kullanırsan videoya düşmezsen ban yeme ihtimalin %10

sistem algılamıyor fakat iosta sistem artık çok kolay algılamakta bu baş belası eklentiler yüzünden.