"Irak'a" dan sonra okumadım... Ülkede kanun var mı diye sorgulayan vatandaş, senin devlete müracaata tenezzül etmediğin yerde kanun seni bulup "kardeşim mağdur olmuşsun al paranı" mı demesini bekliyorsun? Sen d0landırıl, suçlu ülke, sen d0landırıldığın adama karşı şikayette bulunma, suçlu kanun... Her fırsatta devlete ve kanuna vurup kendinizin suçlarını devlete yüklemeyin! Evet kanunlarda problem de olabilir. Ama bu kanunun problemi değil, senin sorumsuzluğun, senin şikayete bile tenezzül etmeyecek kadar gevşek tavrın!
boş konuşmaya gerek yok. orda örnek verdim. mermer sektöründe aynı şekilde kendi hesap numarası ile ************** yaoan adam her hafta mahkemeye gidiyor savcıya çıkıyor ve işlerim bozuldu ama düzelince ödeyeceğim deyip elini kolunu sallaya sallaya çıkıyor diyorum sana. ertesi gün bir başkasını dolandırıyor diyorum. adam hala dolandırıcılığa devam ediyor ve tek bir gün bile hapis yatmıyor. şimdi bu kadar adamı dolandıran adama hiçbirşey olmuyorsa ben ırak a gidip işlerimle ilgilenmek yerine adalet arayarak niye zaman kaybedeyim ki. yok diyorum daha olmuyor birşey. istersen özelden gel ben sana bu mermer sektorunde ************** yapan adamın adını soyadını ve cep nosunu vereyim gör. 20 tane site yaptırmış seo ile yukarı taşımış google da ve her önüne geleni 1000 ile 5000 tl arasında tokatlıyor hem de en az 5 senedir. ordan ekabil ekabil konuşmak kolay. 40 yaşındayım ve herşeyin farkındayım.