Merhabalar, bir konuyla alakalı bilgilendirme yapma gereği oluştuğu için bu konuyu açıyorum nickimi arayanlar bu konuyu okuyarak durumla alakalı bilgilenebilir.

2019 Mart tarihinden Zeynel Abidin Arslan isminde birisi bana ulaşarak alman bir xyz sitesinde telefon numaralarını toplayan bir bot yazmamı istedi, 3 gün boyunca almanca olan siteyi anlamak botu yazmak derken kendisiyle telefonda görüştük botu tamamladım, ön ödeme almamıştım kendisiyle sürekli telefonda işle alakalı görüşünce ödeme yapmamazlık etmez dedim.

Bot tamamlanınca ödeme istedim, lakin kendisi bugün, yarın ondan sonraki gün dedikten sonra cevap vermemeye başladı.

Ben de sonrasında ümidi kesip aramadım. Uzun bir süre sonra arkadaş bana tekrar yazdı ve farklı bir iş ile geldi. Hiç umrumda bile olmayacaktı aslında çünkü gerçekten beni ilk işte peşinden koşturtup mağdur etti cevap bile vermedi ve ikinci iş için geldiğinde bir doğru dürüst özür bile dilemedi. Sonrasında dinledim ve kendisinden ödeme istedim 100 euro ödeme yaptı, sonrasında ben kendisine bu ücreti ilk işe saydığımı söylerek cevap vermedim.

Şimdi arkadaş 2 yıl sonra insanlara hakkımda *********** gibi ithamlarla pm atıp adımı karalamaya çalışmakta, ben bana yapılan karşılığı verdim etiklik tartışması yapmayacağım.

1500 TL karşılığı anlaştığımız işten 6 ay sonra 100 euro zor bela para aldım, diğer türlüde alamayacaktım.
Ayrıca içim soğudu.

Bu arkadaşın pm attığı arkadaşlar umarım bu konuyu görür.