CanKzlsn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3. kişiler ile paylaşılmıyor artık diye biliyorum eskiden Facebook ile bağlantılı ise bazı hesaplarda erişim oluyordu fakat artık yok diye biliyorum. Doğrulamada en mantıklısı benim sunduğum yöntem instagramda. Daha önce hiç görmedim fakat neden olmasın denilecek bir sistemde şu olur sorgusuda belki kolay olur. X hesabı açarsınız xuygulamasıdogrulama diye üyenden bunu takip etmesi talep edilir sistemden takip ettim der sorgusu yapılır o k.adı takip ediyorsa işlem yapılır.
İnsanları takibe zorlamak istemiyorum o da yapılabilir tabi Python ile yapanları gördüm direk takipçi isim listesini çekiyor bir veritabanı sorgusu ile doğrulama yapılabilir bide timeout koyarsın mesela 3 dakika içinde takip ederseniz doğrularım diye mantıklı aslında ama instagram hesabımı kitlerse yada bir şekilde instagram hesabım çalınırsa işler karışabilir gerçi bu durum dm konusunda da geçerli hatta şuan düşününce dm daha tehlikeli oluyor hesabım çalınsa bir şekilde adama bir link gitse tıklasa o da zararlı olur şuan bu düşüncemden vazgeçtim 😃 Bide bazı kişiler takipçi ve takip ettiği insan sayısı konusunda çok titiz olabiliyor biliyorsunuz. Takibe takip yapılabilir gerçi 🙂