Hocam eğer yeni başlayacaksan ilk başta düzen sağlamanı öneririm.Fitness gerçekten güzel bir spor düzenli çalışma ile 1 ayda bile farkı hissedeceksin.Önemli olan süreklilik,bende güzel gelişimler elde ettim zamanında fakat şahsi işlerimden dolayı sürekli bırakmak zorunda kaldım.Devamlılığı sağlamayınca başladığın yere geri dönebiliyorsun.Ayrıca özel eğitimi en azından şuan için tavsiye etmem.Günlük belirli bi kalorinin üstüne çıkabilirsen kaliteli beslenme ve spor ile zaten kütle ve hacim elde edersin.Makrolarını sende sayabilirsen ücretli eğitim almana gerek olduğunu düşünmüyorum.Kalori ve makroları sayan uygulamalar fazlaca var.
Haklısınız hocam ama tecrübem olmadığı için bu işi bilen birinden yardım almak benim için daha avantajlı bir başlangıç olur diye düşünüyorum.
Öncelikle evde veya spor salonunda olman fark etmez, Düzenli olarak spor yapıp, beslenmene çok dikkat etmen gerekiyor. Şubat, Marta kadar da beklentini çok yükseltmeni önermem. Biraz daha uzun vade hedefler koyabilirsin kendine.
İstikrarlı olursan değişimi görüp, daha fazla üzerine düşeceksin zaten.
Özel eğitim almak isterim dersen, bu işin duayeni
Polat Yücel'dir. Kendisini tanırım.
Birçok başarılı Antrenörün Hocasıdır.
Süleyman Gök Yönlendirdi diye söylersen yardımcı olur
https://www.instagram.com/polat.yucel/?hl=tr yucel.polat@gmail.com
Hocam hedeflerim uzun vadeli ama benim orada demek istediğim o 3 ay içerisinde en iyi performans'ı almak istiyorum kendimden. 😊
Ayrıca dediğiniz antrenöre bakacağım. Teşekkürler yorumunuz için. 😊