Atakanmetin17 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi arkadaşlar madem konu açıldı şuna değineyim bende çekiliş düzenliyorum şu bot kısmına değineceğim saticidan satıcıya değişiyor cagri taner gibi isimlere evet aşağı yukarı 20 25 30 milyar bir para ödemesi oluyor bot atan adam kendini belli eder 130 tl ye 10k atan adam 130 tl ye 10k atan adam nasıl kâr ediyorda 130 tl den satıyor bide böyle bakin ben 10k 'yi 250 den satıyorum 200 den de oluyor bu ben bile zorlanıyorum bu adamlar 130 a nasıl satabiliyor ki giriş parası bile zor denklesiyor denklesmesi icin 200 sponsor almalı ben yüksek satıyorum çünkü çekilişin parasi çıksın diye ben çekilişten yolluyorum ve bu kisiler 200 kisiye 10k yi ne ara atacak bide böyle bakalım konuya ucuz malın yahnisi yenmez arkadaşlar benle çalışan herkes memnun ben direk çekilişten kaliteli kitle yolluyorum ve düşme cok az oluyor alış yaptığınız insanları seçin ucuza alınan şeyden hayır gelmez bence ve biz pazar günü yapacağımız çekilişin gelirini sma hastası bir kardeşimize yollayacağız sahte yapıyoruz belkide ki suan gercek çekiliş yapmak icin oluşumumuz var büyük çekilişlere ödediğimiz bedeller cok fazla evet bazen yazanlar cok pahaliya satiyorsunuz diyor ama ucuzu alınca da bot diye sikayet ediyorlar
Yani birde profil fotoğrafı veya paylaşımı olmayan, çekilişe katılmak için açılan hesaplar bot sanılabiliyor doğal olarak. Böyle bir durumda var maalesef.

Ama akıllı birinin ücret vererek panelden takipçi basacağını düşünmüyorum. Bu boşa maaliyet, boşa zarar demek.