@UmitSari;
@BerkKaragul;
önceliklle iki kişiyi tanımıyorum lakin yapı kredi sınırsız ön ödemeli kart sanal kart veriyor, lütfen vermiyor müşteri hizmetlerine sordum diye diretmeyin kimsenin hakkını yemeyin
2 suanda güncelleme mevcut evet
@BerkKaragul; bundan bahsetmiş çoğu kişi reklam açamıyor veya methodlar çalısmıyor kendi açımdan ben bile güncellemenin bitmesini bekliyorum
3 pep yapıkredi gibi kartlar kredi kartına bağlı olmadığı için 150 tl almanız bi tık sıkıntılı kalır, iş bankası daha güvenilir bi karttır
umarım hak yerini bulur bende bildiğim bilgileri sizinle paylaştım
Yok hocam yalan mı söyleyeceğim, telefonla arayıp müşteri hizmetleri ile görüştüm. He yalan yok sanal kart olarak sordum ön ödemeli kartı bilmiyordum. Ancak o sorunu çözecek olsak da yine sıkıntılar mevcut. Bekledik diyelim. Çözülemedi sorunlar o zaman ne yapacağız. Ben eğitimi alırken Berk hoca bana sıkıntı yok sistemler çalışıyor hesaplar şöyle böyle vs vs açılıyor dedi. Eee ben hesap açamıyorum ki. Eğitim de gösterdiği şeyler çalışmıyor ve hiç çalısmazsa ne olacak ? Tamam bekleyelim. Şikayetten vazgeçeyim. Sistem düzelmez ise ? Ne olacak ise yaramayan bir eğitime 700 TL verdiğimiz ile kalacağız. ben Berk hocaya daha önce de söyledim yapıcı olmaya çalıştım. Bakın Google yöntemi patladı dedim Facebook tarafına bakalım bari onu bekleyelim. Ama Facebook yöntemi de patladı şu an ikisi de çalışmıyor..