Merhaba arkadaşlar kolay gelsin daha önce de benzer ilanlar vermeme rağmen sağlıklı bir çözüm oluşturabileceğim bir netice elde edemedim . yinede konuyu ilgilenen arkadaşlara anlatmaya çalışacağım
Turizm amaçlı oluşturduğum web sitem için örnek olarak size fikir vermesi için bir link paylaşmak istiyorum. bu link deki web sitesi bana ait değildir sadece benim kullandığım tema ile aynıdır fikir vermesi için paylaşıyorum
https://www.turmoda.com.tr/ ana sayfada ana resim altında turlar yazan butonun alt kısmında açılır liste şekline lokasyon yazan bölüm mevcut . bu açılan liste içerisinde yer alan bölümdeki Lokasyon isimlerine tıklayınca
hizmet listesi görüntülenmekte. Kısaca benim istediğim aynı bölüme benzer açılır lokasyon listesinin aynısından eklenti şeklinde bir tane oluşturulacak. Bu oluşturulan yeni açılır konum listesinin içindeki yazıların yazı karakterleri rengi vs tema orjinalinde olan açılır lokasyon listesinin kodları kullanılarak aynısı eklenti olarak yapılabilir. bu eklenti ile oluşturulan yeni açılır listedeki aynı konum isimlerine tıklayınca hizmet listesini değil yine yukarıda yazdığım linkte yer alan menü içindeki destinasyonlar menü sekmesinin içindeki yazılara tıklanınca açılan konum sayfasına yönlendirmek istiyorum. yani bu yeni oluşturulan listedeki isimlere arka planda bir link oluştururarak istenilen sayfaya gitmesi sağlanacak . açılır menü içindeki konum listesinin nasıl listelendiği temanın bu listeyi oluştururken hangi yöntemi kullandığı tema kodundan anlaşılabilir. bu eklenti oluşturulurken tema kodlarına müdahale edilmesine gerek yoktur. ayrıca yapılan eklenti için bir kısa kod oluşturulması gerekli istenilen yerde gösterilmesi için. Bu işlem temadan bağımsız olarak çalışması gerekli çünkü temada güncelleme olduğunda yapılan işlemler bozulur.
lütfen tema geliştirme konusunda tecrübesi olan html css php jquery vs bilen kişiler iletişim kurarsa memnun olurum cevaplar özelden yazılabilir. yazdığım konuyu anlayan ve yapabilecek olan arkadaşlar fiyat belirtirse daha iyi olur teşekkür ederim