Kendi sitemi kurup hobi olarak kendimce bir kaç şey yayınlıyorum. Sitemin büyüyebilmesi ne yapmam gerekiyor sizce?(Reklam dışında) Post atmaya devam etsem sizce büyüme şansı olabilir mi? Tamamen kullanıcı dostu bir platform haline getirmek istiyorum.
Acı ama gerçek, ne yazık ki ne hobiniz nede gittiğiniz yol yol değil.
<title>Putin'den flaş Erdoğan açıklaması! - Mecruh - Her gün farklı bilgilerle yeniliğe açılmış kapı!</title>
<meta name="description" content="Son dakika, son, dakika, haber, bülten, flaş, gelişme, erdoğan, recep, tayyip, putin, rusya, türkiye"/>
<meta name="keywords" content="Son dakika, son, dakika, haber, bülten, flaş, gelişme, erdoğan, recep, tayyip, putin, rusya, türkiye"/>
İçerikler demo site için eklenmiştir diye umarak sayfa kaynağına bakınca sitenin indeks almaması için "noindex" aratıp bulamayınca şahsen üzüldüm. İçerikler zaten her sitede olan içerik olunca işler zorlaşıyor, Attığınız içeriklerle alakalı Title/Description zaten felaket derken kalkıp birde hatalı şekilde meta keywords kullanıyorsunuz, Öne çıkan görseller zaten başlı başına felaket.
Hobi güzeldir. Bu hobinizi geliştirmeniz için öncelikle bir siteye içerikler nasıl eklenmeli bunları öğrenmenizi öneririm. Zamanla yapılacak işleri öğrendikçe daha çok eğlenmeye başlarsınız.
Çabuk sıkılıp bırakacaksanız veya hevesiniz kaçacaksa hiç bulaşmayınız.