Evet, ortalama 22 tondan 3 kamyon mal çıkartıp getiriyorlar, 66,000 kg yapar x 2 TL dersin 132,000 TL yapar, devlet öyle destekler öyle destekler ki gideri yok denecek kadar aza düşer. onu eder bunu eder o indirim bu indirim derken hadi diyelim harcasın dersin yılda 32,000 TL harcasın dersin, 100,000 TL kalır, bölersin 12 ye 8 binden fazla kazancı olur.
Ya o desteği bu desteğine girersen adamların gideri yok gideri. 2 yıl önceki gideriyle aynı olamaz neden biliyor musun? gazinoda harcayacak para lazım, daha fazla para lazım. daha fazla kazanmak için zamlı satması lazım. buğday,mısır,ay çiçeği pahalı olursa popomuzdaki donun fiyatı bile artar.
Ki, bu ayda biraz daha artacak. ( MİT falan değilim ) gelecek zamları biliyorum.
Gideri mi yok hahahahahahaha hocam o kadar bilgisizsiniz ki.. Babam çiftçi ve çiftçi çocuğuyum. Yaz tatillerinde her zaman babama yardıma giderim. Çeltikçiyiz, gideri geçtim gelin sizi bir gün çeltik tarlasına sokayım. Sırtınızda 50 kilo çuvalla 40 derece güneşte 1 tur atın sadece 1 tur. Çiftinin yaptığı işle kendi işinizi karşılaştırmayın. O kadar fazla kazandıklarını düşünüyorsanız gidin çiftçilik yapın. Tarlaya adım atmanızla çıkmanız bir olur.