Bu tarz olaylarda şirketler geri dönüş bazlı alır şu şekilde düşün seni listeye alır, geri dönüş gelir ise kontrol eder kaldırıldı ise siler. Ama kaldırıp bilgi vermezsen listede durursun ve dava açılır maile dönüş yap en kısa sürede
Hocam geri dönüş yaptım 20 dakika filan oldu geri dönmediler yarın telefon numaralarını aramayı planlıyorum Birdaha elimi sürmiyeceğim 3-5 abone için Ailemin gözünden düşmeye hele hele ucunda hapis para cezası artı bu pandemi döneminde. Aklıma gelince tüylerim diken diken oluyor ellerim titriyor inşallah bir şey olmaz.
mail gerçek
çok ciddi yaptırımlar var artık dikkatli olman lazım
sana ait olmayan içeriklerden sorumlu sun ve yayınlamamalısın
geçmiş olsun
Hocam valla yaptım bir hata hangi akılla yapıyorsam. Kanala arkadaşlarımda ortak veriyor bana gazı -- aç olum 50 bin abone oluruZ ordan da youtuberıZ artık) ben de çabuk gaza gelen birisi olarak açtım yine bugün yayını ve sonuç. Elimi sürmeyeceğime yemin ettim.
Gerçek mail, sizin yaptığınız şey zaten başlı başına illegal bir şey. İyi ki direkt işlem uygulamadılar.
Ve bunuda ilk defa görüyorum.
videoların izlenme sayısı adedince ilgili yayını izlemek için gereken abone bedeli tutarı çarpımı kadar tazminat davası açacağımızı....
vay be
Valla hocam o cümle zaten aklımı karıştırdı her 1 abone den 5 lira alsalar ömrümün sonuna kadar para ile cezalandırılacaktım heralde.. İnşallah cezasız mezasıs dediğiniz gibi atlatırım
Videoları kaldırıp cevap yaz içerikleri sildim diye. Ufak bir de özür mesajı iliştir, tamam. Ucuz yırtmışsın. Geçmiş olsun
Yazdım hocam direk yazdım şimdi bir tane daha yazacağım ellerim titriyor inşallah geçer. Teşekkür ederim bu arada arkadaşlar