ben de var bacağımı kessen hissetmem, yıllardır devam ediyor. Ne hastaneye gittim nede tedavi oldum.
Hatta geçen yıllarda cuma namazında oldu az kalsı namazda tepemin üstüne gidiyordum yanımdaki yaşlı amcanın ceketine tutundum. Neyseki adam anladı durumu anlayış gösterdi
Geçmiş olsun hocam bende o kadar ağır değil sadece gece yatarken maalesef.
Nöroloji uzmanı veya fizik tedavi uzmanina gidin sizi rahatlatmak adına bazı tedaviler mevcut ama önce taninizin kesinleşmesi lazım.
Geçiyor mu sorusuna ise malesef geçiyor diyemiyorum ilaçla kontrol edilebilir düzeylerde hayatınızı etkilememesini sağlayacaksınız.
Ama huzursuz bacak dediniz diye bu doktorları önerdim sizi muayene etmedim belki başka hastalıklar da olabilir muayene randevularınızi aksatmamanizi öneririm
Pazartesi zaten nöroloji ye gitmem gerekiyor hoccam. Çok teşekkür ederim, yani anladığım kadarıyla gece his etmememi sağlayacaklar. Ama %100 kalıcı bir çözümü yok tüh.
Kafanızda düşündüğünüz stres yaptığınız problem var mı ?
Bazı günler tabii ki oluyor hocam. Son 3 - 4 gündür fazlasıyla oluyor.
Benimde şu aralar 3 4 dakika yürüyünce bacaklarım kitlenip kalıyor, daha yürüyemiyorum. Bi 10 15 dk durmam gerekiyor, doktora gittim magnezyum eksikliği olabileceğini söyledi, bir ilaç yazdı haftaya tekrar gidecem bakalım.. Benimkisi sadece yürüme esnasında oluyor, dururken bir sıkıntısı yok. Nedendir çözemedim
Valla hocam çok geçmiş olsun, işte net tanı konulacak pazartesi bakalım. Siz de aksatmadan gidin bence.