Makalex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi sizlere bazı tavsiyelerde bulunacağım. Bu tavsiyeler tamamen deneme yanılma ile keşfettiğim bir olaylardan ibarettir. Çünkü 2019 itibariyle bizimde hesaplarımız çok kısa süre içinde patlıyordu. 2019 yılında Kayseri'de bulunan bir arkadaşım ile birbirimize hiç bir şekilde bağlanmadan aynı projeyi paketleyip kendi play concole hesabımız üzerinden ayrı ayrı gönderdik. Benim uygulamamda 7 yıllık ve 30 bin TL ödeme almış admob hesabı kullanıldı. Arkadaşımın uygulamasında ise yeni pinlenmiş 6 aylık admob hesabı kullanıldı. 2-3 hafta sonra arkadaşımın admob hesabı geçersiz trafikten kapandı. Benim uygulamamda ise hala reklamlar aktif olarak gözüküyor. Burada eski hesap yeni hesap fark etmez diyen arkadaşlara saygı duyuyorum ancak birebir deneyimlediğim bir olay sonrası eski hesapların daha sorunsuz olduğunu düşünüyorum.
Sağ olun hocam yorumunuz için. Yeni hesaplar kesinlikle daha fazla kısıt yada ban yiyor. Çözüm olaraksa farklı öneriler var bazı arkadaşlar yurtdışı admob açıp payoneerle ödeme alınca sorun yok diyor, bazıları eski pinli hesapta sorun olmaz diyor. Ama tam zıttı şekilde bu yolları deneyip yine kısıt yiyen de var işin içinden çıkmak zor