Yine haber siteleri, edu alakası olmayan saçma sapan siteler kafaya geldi. Alakası olmayan xx başlığını araştırdığımızda, kırmızısı nedir, cumartesimi açık gibi saçma sapan haber sitelerini kafada gösteriyor. kelimelerde gerileme var. son 1 haftadır kademeli olarak %5-10 arası düşüş var. güncelleme tamamlanmış. Yine umudu kesmemek lazım, Türkiye'ye bittikten 1-2-3 hafta sonra geliyor bu güncellemeler. her zaman ki gibi geç geliyor.
Her kelimesine katılıyorum. Resmen güç savaşı var. Facebook'ta paylaşılan saçma sapan içerikler bilr üst sıralarda. Popüler sorgularda pinterestin 6 dilde gönderisi sıralamaya girmiş. Yine popüler aramalarda gazetelerin robots.txt ile engelledikleri kategori sayfaları dahi ilk sayfada.
Dedim ki artık hit almayan sayfalar var. Performans rraprlarından bakayım yeni başlık atayım. Öyle aman aman aranan aramalarda değil. 3-5 hit gelsin. Bi bakıyorum önce milliyet, sonra hürriyet... Her konuya girin tamam anladık. Bari o konunun kırıntılarını bırakın.
Şu an google güncelleme bitti dese dr semrush öyle demiyor. 8.8 hareketlilik. Dizin, indexleme sorunlarını aylarca çözemediler. Hocam senin üstte dediğin gibi olur inşallah çünkü güncelleme bu haliyle bittiyse tam bir felaket.