GalaksiBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 için konuşuyorum ;
  • R10Wallet - R10Coin tarzı bir konsept ile bakiye sistemi
  • Forum içi oto. aracılık sistemi (müşteri ücreti öder para havuza düşer, satıcı ürünü/hesabı verir, müşteri onaylar para geçer)
Escrow sistemi için çalışılabilir bir proje ama detaylandırılıp yatan paranın kime neden yapıldığı istenecektir yani para enparaya yattı problem yok yada paparaya yada btc olarak gönderildi.

Adamın 10€ ödeme yapıcak diyelim

Euro 10 tl idi 8 tl ye düştü misal neden 2 tl zarar edesin bir de işlemin gğvenliliğini sağlandığı için kesinti oldu sana 2,5

Btc den örnek verirsem 1 btc ödeme yaptı kişi

Hesap kişiye tanımlanana kadar ya 160 bin tl oldu yada 140 tl ye düştü

Sorumluluklar ve plan iyi çizilmeli.

Benim vericeğim en iyi tavsiye ve foruma faydası dokunacak en iyi proje uzmanlık testidir.

Şu an alt limit fiyatı ile logoyu iyi yapanda 50 tl alıyor kötü yapanda ama bu sistem şöyle ki senin yeteneklerini sistem heyeti ( gerek admin , gerek mod gerekse kendim için örnek veriyim google page speed yalan söylemez adam kayırmaz yani prensipleri ve kuralları var) kişiye yemek sepetinde ki gibi bir bronş bravö yada tik verebilir.

Yani yemek sepetinde ki süper restoranlar misali

@Coskun; bey bunları düşünecek kadar olgun , forumun her zaman güncellemesine açık bir kişilik yaptığı yenilikler ve kullanıcı deneyimine özen gösterdiği sık güncellemeler ve aktifliğinden belli