KarmaDijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
manuele düşmeden reklam açmak? hocam Black Propeller, Inflow gibi milyonluk adwords danışmanlık şirketleri bunu yapamıyorken sizin yapmanız olağanüstü. Bir türk olarak gurur duydum sizinle
Manuel incelemeye girmemenin pek çok noktası vardır ve ben bunları sağlıyorum ki düşmüyorum. Sadece 1-2 hesabım değil açtığım tüm hesaplar kampanyayı gönderdiğim anda yayına giriyor. Reklam onayı bile hala inceleniyor gösterdiği halde. Ve kullandığım siteler ücretsiz dağıtılan firmalara ait genelde.

Açıkcası başlarda bende anlam verememiştim belki şansa oldu belki anında onaylandı diye düşünmüştüm ama sonradan olayın farkına varınca şans ile vs. olmadığını hazırladığım tüm hesapların bu şekilde ilerlediğini gördüm.

Reklam ajansları yada bu işin içerisinde olanlar zaten ne demek istediğimi yada neler yaptığımı az çok anlamıştır diye düşünüyorum. Bahsettiğiniz firmayı duymadım ama onun gibi tonlarca firma vardır ve reklamlarını manuele göndermeden anında yayına alabiliyorlardır emin olun.

inanıp inanmamak tabi ki sizin bileceğiniz bir durum ama burada yalan söylemek bana bir şey kazandırmaz çünkü bunun ticaretini de yapmıyorum. Hatta bu konudan dolayı mesajlar aldım ama dönüş yapamayacağım. Bu da konuya son mesajımdı herkese kolaylıklar diliyorum.