civilengineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eşim saolsun, smalı bebeklere elinden geldiğince yardım ediyor, özellikle anne baba olduktan sonra bu konuda insan daha bir hassas oluyor. insan çocugunun saçının teline kıyamayınca, göz göre göre evladının eriyişini gören anne babaların halinden daha iyi anlıyorsun.

@Backlinkim; hocam haklısınız, bu ülkede her konuda oldugu gibi, bu konuda da dolandırıcılar var. Ancak SMA konusunda çok kayda değer bir örgütlenme var. Kendini bu işe adamış instagram oluşumları var, yardım kampanyası yürütülen her bebeğin tedavi sonuçlrını da paylaşıyorlar vs. o kanallar aracılıgı ile aklınız kalmadan dahil olabiliyorsunuz kampanyalara.

Benim anlamadıgım nokta ise, sıradan insanlar için tedavi çok pahalı evet, ancak bu ülkede milyonları sayılamayan zenginler var. Büyük büyük aileler var dev şirketlere sahip. 1 çocugun tedavisi onlar için nedir ki ? Neden ellerini ceplerine atıp, bir cocuga hayat olmuyorlar anlamıyorum. Türkiye de de onbinlerce değil, belki de 100-200 smalı bebek vardır ( emin değilim ama zenginlerin serveti yanında çok az bir sayı)

Bu işin sonu yok diyeceksiniz evet, ama bunlar 70-80 yaşında kanser hastaları değil, tedavisi olan ve erken müdahale ile yüksek oranda başarılı olan, ve de ufak bir bebeğe bir hayat armağan edilecek bir yardım. Milyar dolarlar ile oynayan insanlar varken, ben bir bebeğin tedavi olamadıgı için ölmesi gerçeğini kabullenemiyorum, belki de yeterince kapitalist değilimdir.
Hesabı inceleyince *********** olmadığı anlaşılıyor zaten. Büyük sayfalarda destek vermiş hastaneden belgeler paylaşılmış