Hedef kitlenin büyüklüğü ne kadar? Parayı nerden kazanıyoruz? Fikir yeni bir fikir mi, değil ise uygulanmış örneklerinin ulaştığı çap nedir, o örnekler arasında hangi özelliğimizi veya farkımızı ön plana çıkarıyoruz? Kar oranımız nedir? Sürdürülebilir mi? Pazar payı büyüklüğü nedir? 5 yıllık hedefimiz ve 5 yıl içerisinde varmak istediğimiz nokta. Neler yaptık? Neler yapıyoruz? Girişim ortakları veya kurucusu kısa öz bilgi&bilgiler
En fazla 10 sayfalık bir sunum, Linkedin ve mailler üzerinden tüm yatırımcılara iletin güveniyorsanız hocam, eğer birinin ilgisini çekerse mutlaka geri dönüş yapar, sunumu ingilizceye çevirip yabancı yatırımcılara yazarsanız muhtemelen geliştirmeniz için fikir verir.
Sunumu boş yere doldurmakla uğraşmayın net olmanız fayda sağlar, hep inandığım bir konu vardır ve duyduğum ''kusura bakmayın vaktim yoktu o yüzden uzun uzun yazarak anlattım'' şekline sokmayın
Çok güzel bir yorum oldu hocam, teşekkür ediyorum. Şimdi bir yandan da bir melek yatırımcı şirketinin formunu dolduruyorum