Bu konuyu açmam ne kadar doğru bilmiyorum yasak mı onuda bilmiyorum. R10 daki çoğu üyenin iyi bir insan olduğunu biliyorum R10 ekibi olarak şöyle bir şey düşündüm instagramda veya başka sosyal medya sitelerinde gördüğümüz hasta insanlara çocuklara yardım edelim isteyen bağış atsın isteyen yardım edebilecek büyük kişileri etiketlesin R10 bir sürü kullanıcısı olan bir site herkes elinden geldiği kadar yardım etse belki bir şeyler değişir diye düşünüyorum. Bugün instagramda SMA hastası olan bir çocuğa rastladım görünce çok üzüldüm içimden yardım etmek geldi bir kaç etiket bıraktım. Demek istediğim herkes elinden geldiğince yardım etsin hatta bu konu kapanmazsa yardıma ihtiyacı olan kişileri yoruma bırakalım. İsteyen yardım etsin zorla güzellik olmaz.
İnstagramda gördüğüm kişinin kullanıcı adını bırakıyorum isteyen bağış yapar isteyen son gönderiye yardım edebilecek kişileri etiketler illa maddi yardım olmak zorunda değil gördüğüm kişiyide tanımıyorum bu arada. Eğer yanlış bir şey yapıyorsam yorumda belirtin lütfen. Böyle bir konu açmakta yasaksa konu kilitlenebilir. Yardıma muhtaç kişileri altta belirtebilirsiniz. Yaptığım kötü bir şeyse uyarın lütfen.