Herkese Merhaba,
Google'de çok araştırdım ancak sağlıklı bir bilgi bulamadım. egirisim.com sitesinde baktığımda birçok gelecek vaat eden girişimler hatırı sayılır yatırımlar almakta. Bizlerde yaklaşık bir yıl süren emek ve kendi imkanlarımız ile bir uygulama geliştirdik. Uygulamamız kısaca özetlemek gerekirse aracısız su sipariş uygulaması. Bayi ve tüketici arasında bağlantı kurarak komisyonculuk yapmayıp, kendi kurye ve araçları ile hizmet veren bir su sipariş uygulaması. Getir gibi franchising vererek yayılmayı veya yemeksepeti banabi gibi kendi bünyesinde depolar açarak yayılmayı düşünüyoruz. Bu konuda henüz karar verilmedi.
Aralık 1 itibariyle beta versiyon olarak tüketiciye İstanbul'un pilot bir bölgesinde hizmet vermeye başladı. 17 Günlük kısa sürede 2 bayilik talebi aldık. 17 Günlük süreçte 400+ kayıtlı üye sayısına ulaştı. Google Play Store'de seçeneğinde kendi kategorisinde Trend 64lere kadar çıktı.
İhtiyacımız olan yatırım tutarı net olmamakla birlikte minimum 1 Milyon TL+ olarak planlıyoruz. Uygulamamızın reklam bütçesinin yüksek olması ve dar alanda değil, en azından 3 - 4 ilçede depoların açılmasıyla birlikte tam olarak hizmet vermeye başlamasını hedefliyoruz.
Farklı firmalara başvuruda bulunmaya gerek kalmazsızın r10'dan da bu yatırımı bulabiliriz diye biraz detay vermek istedim. Bu süreçte tecrübesi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim. Uygulamamızı merak eden arkadaşlara özelden gönderebilirim.
İyi forumlar.