Şahsen gittim ifade verdim koca bilim sitesinde barınan tek bir karikatür yüzünden aktif dosyam var. Karikatür esnafı olarak lanse ediliyorlar maalesef artık.
Ticari olmayanlar ile ilgili sorun yok diyerek 2016dan başlayan dava dosya kalemleri var geçmişe yönelik ve polis memuru her gün onlarca kişiyle uğraştığını belirtiyor ne yazık ki.
Kullanmasaydiniz diyerek olaya kalem çekiliyor, twitter zaten bu konuda inanılmaz aktif, ekşi sözlük ise yıkılmış durumda.
Ticari ol yada olma, reklam gelirin olsun yada olmasın, sosyal medya platformları da web site olmasına rağmen işlerine geldiği için orada serbest, ulasabildiklerine, bıçağın kesebildiği taraflara ucunu dokundurabildikleri herkese dokunsun niyetiyle başlatılmış hareket.
İşin kötü tarafı 10 sene öncesine bile doküman hazırlarlar ise dosya açabiliyor olmaları. Memurun anlattığını ifade ediyorum ne yazık ki. Nereden ulaşırsan ulaş yanıt yok, direk suçlusun.
Pazarlıkla ne kazanabilirsek kardır kafasıyla, organize bir şekilde hukuk yollarını maddi getiri amaçlı optimize edebilme yeteneklerini kullanıyorlar. Sabiti yok işin.