araştırdım güzel kardeşim sabah 8 den şimdiye kadar ve destek panelinden yardımda istedim malesef verdikleri bilgi doğrultusunda hatalarım düzelmedi.
izlemediğim video olsun forumlar olsun r10 olsun hepsini enine boyuna araştırdım ama 20 takipten sonra 900 saniye bekliyor
O kadar araştırdıysanız, burada ayarlar ile ilgili çok farklı bir öneri geleceğini sanmıyorum güzel hocam, pek çok kişi zaten belli başlı rehberleri dikkate alarak çalıştırıyor programı; ki zaten programın yapımcısının önerileri bile işe yaramamış anladıgım kadarı ile .
Program öncesinde yaptıklarınızdan da kaynaklı olabilir, bu durumda hata alma sebebiniz. Ya da program çalışırken yaptıgınız farklı aktivitelerden.
Manuel girip denediniz mi, manuel takip yapıyor ama programda yapınca hata alıyorsanız o zaman program ile ilgili sebep aranabilir, ama mobilden veya tarayıcıdan manuel takip de yapamıyorsanız, o zaman beklemekten başka çareniz yok. Ayarlar ile düzelmez.
Öncesinde başka bir araç kullandınız mı sizi spama düşürebilecek?
Program açıkken aynı zamanda mobilden veya tarayıcıdan manuel giriş yaptınız mı?
Ya da wordpress eklenti, hootsuite vb. kanallar aracıılıgı ile instafly çalışırken gönderi paylaşımı falan yapıldı mı hesabınızda?
Bunlar da sizi spama düşürebilecek şeyler. İnstafly çalışırken, başka hiç bir kanaldan hesabınıza giriş olmaması lazım.
Bilginize