hocam siz bu sistemin kapanacağını düşünmüyor musunuz normalde sormam kimseye de 11 yıllık tecrübeyi görünce sormak istedim
Bu sistem dediğiniz yani facebook un sunduğu kredi sistemi faturalandırma kapanacağını düşünmüyorum. Belirttiğim gibi sadece güvenlik önlemleri getirilir. Çünkü daha önce yaptığı facebookun tl dövizinde 12.5 tl fatulandırmada arka arkaya 12.5 tl x 3 sonra 20 tl sonra artarak gitmesi durumunda bankalarda sorunlar yaşadı kimi bankalarda karta güvenlik önlemi olarak geçici kapatma buda reklamcının bir dizi sorunlar yaşamasına neden oldu ve reklamlarda durma devam etme sendromu oluştu. Ayrıca facebook pos sisteminde sıkıntılar çıktı. Bu yüzden bu sistemi daha az güvenli hesaplarda reklam hesaplarında uygulamaya gittiler.
Şuanki provizyon sisteminde yani güvenli görmediği reklam veren hesabında 1 kereye mahsus kredi kartından 12,5 tl çekim yapıp reklamı aktife almak ardından ilk faturalandırmaya kadar reklamı yayınına devam ettirmek , arada tekrar çekim yapabilir buda belirsiz.
Bu yüzden şu zamanda pos güncellemesi devam ediyor ve tüm sunuculara entegre devam ediyor. Güvenli gördüğü bic kodlarında ve reklam hesaplarında sorun çıkartmıyor ama güvensiz gördüklerinde provizyon devreye giriyor veya reklam hesaplarında kapatma veriyor.
Ayrıca facebook önce öde sonra reklam çık sistemi ön ödemeli sistemi yani ,zamanında da çok sorun yaşanmıştı reklamın ödemesini yapıp reklamlarda ilke sorunları çıktığında veya kapandığında içerideki bakiyeyi geri talep etme sorunları olduğu için bu sistemde pek uygun görülmedi.
Facebookda 10 reklam veren olmadığını yani her ülkeden binlerce insanın reklamın verdiğini düşünün bunun kontrolü kolay olmayacağı için şuan yapılabilecek en uygun sistem gerçek ile yapayı ayırt etmek ve sistemin devamlılığını sağlamaktır.
Kısacası bana göre bu sistem bu şekil devam eder. Nereye kadar bilinmez ama ara ara güncellemeler gelir buna alışmak gerekiyor.
Kolay gelsin herkese.