ahaha o tarz değilde vespa modeli ne benzerler hoşuma gidiyor aslında
Merhabalar hocam; çok teşekkür ederim. Öncelikle yukarıda da dediğim gibi tip olarak vespa benzerleri hoşuma gidiyor. Sormak istediklerim;
1-) Yokuşlarda performans kötü diyorlar
2-) Sizce kışın kullanılır mı? ( Mersin'deyim -- sadece soğuk var--kar yağmaz--yağmur nadir yağar )
3-) Sıfır almak mantıklı mı?
1- motorun sonu yok 50'ye kötü dedim 125'e geçtim yetmedi 600'e geçtim yetmedi. İstanbul'da şuanda herhalde yarısı 50cc kullanıyordur şimdi gidip şehirler arası gidemezsin hızları belli 60 tabi 100 hız yapanda var 80cc'ye yükseltiyor 100'e yükseltiyor motorun genetiğiyle oynayıp afedersin sonradan ağzına ...
yakıt olarak iyidir arora 3-4 arkadaşımda var 12 bin tllerdeydi en son şuan kaç bilmiyorum ama çok şık kaliteli bi motor perfromansıda kötü değil.
tek başına yokuşlarda kalmassın ama 2 kişiyken sıkıntı olabiliyor. Düz yol motoru tabi fakat yokuşlardada hakkı yenilmez. Baktığın motor görünüş olarka ileri düzey bilmeyen 125'lik sanar farlar vs efsane

koltuk çanta filan da özel dizayn mavi renginden vr arkadaşlarda çok hoş. buz mavisi.
2- ben yaz kış motor kullanıyorum Eyüp sahilde dükkanım evim şişlide arabayla gidip gelirken akşam ve sabah trafiğinde 1 saati geçiyor gittiğim yol 9 KM
motorla 15 dakikada evimdeyim şükür yada 20 bilemedin 25

50cc'ye göre lastik inçleri var genelde eski ilk çıkanlar 10 inç lastik vardı şimdi arora da filan yeni nesillerde 12 inç var enjeksiyonlu falan fistan işte bi dünya şey var
3- ben daha hiç 2. el motora binmedim. maddiyatla alakalı bir şey tabiki ama karı zararı hiç düşünmem keyfim içi biniyorum çünkü kafa dağıtmak için kullanıyorum yani ondan dolayı hep sıfırcıyımdır. En azından aldın mı kafan rahat vurursam kırarsam en azından ben yaptırırım ne yaptırdığımı bilirim.
Başka sorun varsa çekinme hocam.