Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam dostlar instagramda ayakkabı satışı yapan bir kullanıcıdan (125k takipçisi var ama muhtemelen alayı bottur) ocak ayında kız arkadaşıma bir bot sipariş etmiştim hediye olarak. Siparişi geçerken whatsapptan ve insta sayfalarından yazdım bana ertesi günü kargolayacaklarını söylediler. 1 hafta boyunca yazmama rağmen kargolamadılar tekrar yazdığımda yoğunluk vs dediler. 15-20 gün oldu hala ortada gönderim vs yok. 1 ay sonra bunlara mesaj attım büyük bi sayfama etiketleyip ne kadar iş bilmez bir kurulus olduklarını yazmak için sonra sayfanın sahibi iş yerinin sahibi beni aradı güzel güzel konustu şöyle dedi "mağduriyetinizi giderelim ama normalde böyle kötülemelerde dava açıyoruz ama siz kaldırın paylaşımı" dedi. her neyse konuştuk güzelce iade konusunda anlaştık muhasebeciye talep oluşturdum 15 gün içinde iade olur dedi. Aralık 17 oldu bugün hala iade vs gelmedi.

Ben mart ayında tüketici hakem heyetince whatsapp konuşmalarımızı, dekontumu, instagram konuşmalarımızı SS olarak göndererek başvuru yaptım. 2 hafta önce FATURA olmadığı için sürecin olumsuz sonuçlandığı cevabı geldi ve 150 TL çöpe gitti. Haram olsun orası ayrı hala kimseye doğru düzgün cevap vermeyen bir kuruluş yorumlardan onu anlıyorum adına sayfa açılmış ************** diye.

Adamlar bana gönderimi yapmamış elimde FATURA ZATEN YOK O YÜZDEN benden neyin FATURASINI istiyor bu tüketici hakem heyeti? Faturam olsa zaten işimin kolaylaşacağını bende biliyorum.
Tüketici hakem heyetleri ajan veya polis değil hocam. Polisler bile bulamıyor, tespit edemiyor. Oradaki memur adam ne yapsın sorması ayıptır?

Sizin işiniz savcılık ile çözülür.