Takdir ediliyorsan değil, taklit ediliyorsan başarmış olursunuz. Can sıkmanız gereken bir şey değil. Uzun vadede size geri dönüşü olur,inanın.
Ayrıca komisyonculukta kötü bir meslek değil
Desteğiniz için teşekkür ederim.
Iyi de burda sorun nerdedir?
Birileri is alip baskasina yaptirabilir. Butun dunyanin ticareti boyle isler zaten !
Outsource diye bir tabiri de var ve siz isi dogru duzgun teslim ettiginiz surece sorun yoktur.
Sorun şurada var olmayan bir şeyi varmış gibi gösterilmesi sorun eğer denilen şey doğru olsa sorun yok ama kötülemek amacı ile onun işlerini de ben yapıyorum zaten ona yaptırmayın benle çalışın denildiği zaman sorun çıkıyor ortaya.
Ben ortada sorun göremedim. Bütün yazarlar böyle şeyler yapıyorlardır. Ben sitemde içerikleri kendim yazıyorum ama baktım sıkıştım hemen skypede ekli arkadaşlardan kim müsaitse ona paslarım. Koca pastanın hepsini kendimiz yemeye çalışmayalım. 5 e aldığın işi 1 e başkasına yaptırmadıkça bence sorun yok.
İşi paslamış olsam hiçbir sorun yok ama iş paslama gibi bir durum söz konusu değil maalesef evet sıkışınca gelen yazar arkadaşlarım oluyor bende onların işlerine destek veriyorum burada bir problem yok ama olmayan varmış gibi anlatılınca gerçekten ortaya sorun çıkıyor.