Merhaba arkadaşlar, son 1 buçuk yıldır bir çok makale içerik üreticisi profesyonel şekilde şirketlerle çalıştım 100 lerce sipariş verip içerik makale ürettirdim.
Fakat son 1 yıldır hangi firmayla çalışsam hepside kaliteyi düşürmüş hatrı sayılır derce de makaleler de kalite düşüşü var.
En yüksek kalite düzeyinde bir makale içerik siparişi versem bile beklentilerimin altında kalıyor makale kalitesi, düşük kalitede satın aldığım makale/içerikler daha beter durumda.
En düşük kalitede makale siparişi veriyorsanız mahvolursunuz, içeriğin %50 - %70 i kopya içerik oluyor

Bu kalite düşüklüğünü nasıl anladım derseniz, ilk defa çalıştığım bir içerik üreticisi vardı burada isim verip de insanları ekmeğinden etmeyelim ama bahsettiğim içeriğin fotoğrafını atacağım.
2 ay önce Uzman kalite düzeyinde 1.000 Kelimelik bir makale siparişi verdim, siparişi tamamlayıp gönderdiler bana içeriği açtım inceliyorum, yani yazar arkadaş öyle bir yazmış ki beni yerden yere vurmuş, hemen şikayet ettim, yöneticiler cevap verdi bahsi geçen siparişi yazan yazarın işine son vermişler ve makalemi de tekrardan en üst derecede yazarak bana tekrar teslim ettiler. ancak ben bir daha o içerik üreticisiyle çalışmadım tabi ki
Benim bir ürün yada hizmet alma kriterim vardır: İş çeşidi ne olursa olsun bu iş fayans yada bilgisayar tamiri de olsa makale yazarlığı da en düşük kalitede ki ürüne yada hizmeti analiz eder ona odaklanır ve o şirkte yada işletmeye puanını veririm.

Bu doğrultuda sonuç itibari ile şuan piyasada ki tüm makale yazarlığı /İçerik üretimi yapan şirketler düşük kalitede hizmet veriyor.