Sevgili R10 ailesi,

Buralarda henüz yeni sayılacak ancak içerik üretme noktasında kendinden emin bir yazarım. Forum öncesi de yazarlık deneyimim bulunuyor ve her işimi de titizlikle yapıyorum. İşini doğru yapan her insan gibi, güzel kazanıyorum.

Bu kimi rahatsız etti bilmiyorum ancak, rahatsızlığı ile beni rahatsız ettiği kesin. Söylem şu; ben aracılık hizmeti yapıyormuşum işleri mi de yetiştiremeyip forum içinde birilerine paslıyormuşum. O birileri ya da birisi kimse pasladığım işi, ben de bilmek isterim.

Böyle bir konuşmanın geçmediğini biliyorum, kendimden sonsuz eminim. Merak ettiğim esas konu, arkadaşın niyetinin ne olduğu. Buradaki herkes istediği insanla iş yapar, istediğine iş paslar istediğinden iş alır. Burada herkes özgür, kaldı ki insanlar göstere göstere iş alıp ilan açıp komisyonculuk yapıyor. Herkes işinin farkında iş verdiği insanın farkında. Benim özellikle titizlendiğim bir hususta, üzerime atılan, çirkin ithamdan çok rahatsız oldum.

Durumu da müşterim tarafından öğreniyorum, bana itimadı var kendisinin ki sorma nezaketinde bulundu. Şimdi o benim adımla iş aldığını iddia eden zat-ı muhterem şahıs eğer buralardaysa, arkamdan iş çevirmek yerine gelsin konuşalım derdi ne ise anlatsın ben de dinleyeyim. Kapasitesi yetse zaten kendi yeterliliğini ortaya koyup iş alabilir, o konuya hiç girmiyorum. İçerik üretme noktasında eğitim ihtiyacı var ise önce onu temin etsin sonrasında çıksın piyasaya.

Genel olarak sizlerden ricam;
Hilal Arslan adıyla size gelen, onun yazarıyım diyen işini bana yaptırdı diyen kimselerle karşılaşırsanız itibar etmeyiniz ya da iletişime geçmem için yardımcı olunuz.
Forumda kimseye referans olmuşluğum yoktur.

Son Not:
Birilerinin iyi kazanması, işini doğru yapması ve daima meşgul olması sizi rahatsız ediyorsa, kendiniz bir değer yaratamıyor ve başkalarının sırtından isim yapmaya çalışıyorsanız biliniz ki çok yanlış yoldasınız.
Ticaret sizin gibileri kolayca yuttu ve yutmaya devam ediyor.
Kendinizi geliştirin, okuyun öğrenin, kendinize yatırım yapın. Daha karlı çıkarsınız.

Bol şans diliyorum!

@damla1;
@doguizm;
@BilalBayar;
@PsdBul;