11 yildir facebookta reklam veriyorum. ta ilk gundede vardi kredi faturali sistem 11 yil son halen var. Facebookun yaptigi sadece yapmak istedigi biz gibi veya bizler gibi kisilere paraverip sistemini gelistirmek 11 yildir gelistiriyor. 11 yilda ben neler gordum 😀 ne guvenlikler getirdi ne guvenlikler kaldirdi sonuc legal ve ille gal reklam verenleri ayirt etmek guvenli platform sunmak. Sistemi bozmadan yurutmek onceden manuel kontrol ve ilerleme vardi suanda yapay zeka kontrolu ilerliyor. Suanki guncelleme provizyon sisteminde guncelleme yapiliyor belirli bic kodlarda o yuzden cokda şey etmeyin. rayina oturur yakinda cokda detaya inmek istemiyorum. Odemeli reklam verenler icin sunu diyebilirim ki piyasa durgun o yuzden maliyet yukseklerde normaldir. 150 tlik fatura cokda etkilemez merak etmeyin onemli olan reklamin eristigi gercek kisi kitlesi.
Bence de herkes reklam acmasin herkes sistem satmasin herkes kendi yontemini gelistirsin ki facebook kimin nasil bir sistemde ilerliyor gorsun guncellesin. Karsinizdaki bizim gibi insan guvenli platform icin bir şey yazar sizde ona gore bir sey yaparsin sonra onlar senin yaptigin sistemi bozar sen baska bi yol bulursun. Bu tamamen dongusel bir yapi yani reklam sistemi bir api uygulama icinde donuyor. Buraya kadar gelen kisim ise profil guvenligi... pandemiden dolayi uzadi biraz normalde 3 gune duzelirdi. 😞