Uluslararası ilişkileri Uluslararası Siyaseti bilmediğiniz okadar çok belli ki, Çindeki şirketin bunu ticaret için yaptığını sanmanızda ayrıca bir komedi

Çok basit bir soru sordum.Çok basit. Bu soruyu görmezden gelip, bana ilaç ticaretinden bahsediyorsun
Soruyorum diyorum ki Çinden neden birtek biz aşı sipariş ediyoruz endonezya türkiye brezilya gibi ülkeler hariç başka hiç bir ülke Çinden aşı sipariş etmezken,
Birtek gelişmekte olan 4 ülke sipariş ediyor. Bugün Brezilya sağlık bakanı açıklama yaptı. Çinin hızlı aşı onay vermesini eleştirdi. Testler yapması gerektiğini söyledi.
Bunu ben söylemiyorum DOKTOR KARDESIM

Brezilya Sağlık Bakanı söylüyor. Kimse Bu ülkeye güvenmezken, Çininde nasıl bir ülke olduğu malumken gidip benim Neden çinden Aşı sipariş ediyoruz soruma sinirlenmen senin tahammülsüzlük ve cahilliğinden kaynaklanıyor.
Hiçbirşey sorgulamadan yaşamak hayvanlara masustur kardeşim. Sorgulamaktan kimseye zarar gelmez. Korkmayın bukadar
Uluslararası ilişkiler ve siyaset'e dair herhangi bir yorumum bulunmazken, beni bu konuda eleştirmen sıcak karşılayabileceğim bir olay değil. Çünkü benim kim olduğumu ve neler ile uğraştığımı bilmiyorsun.
Hali ile aşı üzerine konuşurken, konusu hiç açılmamış şeylere dem vurmaya kalkarsan bu da yaptığın basit algı çerçevesine girer. Hedef değiştirmekten ve hatalı yazdığın cümlelerden öncelikle bilgi edindiğin için bana teşekkür etmeni bir borç bilirim. Bunu bir kenara bırakalım, genç ve heyecanlı bir kardeşimize benziyorsun. O yüzden çizgiyi aşmadan, ve karşında ki insanların kim olduğunu bilmeden yorum yapmamak da kulağına küpe olsun.
Hiç bir şey sormadan yaşamak ''hayvanlara mahsustur'' diyerek, beni alenen ''hayvan'' damgası altında gülünç bir şekilde aşağılamaya çalışmışsın.
Hayvanın bir küçüklüğü yoktur. Allah'ın yarattığı varlığa, başka varlıkları küçümsemek için garip ve ergen yaşların, delikanlı zamanların pompaladığı kanla birşeyler yazmak sadece sana zarar verir. Kimseye hakaret etmemeyi sana bizler değil ailen öğretecek burası ilkokul değil bunu unutma. Öncelikle az önce ki beklediğim teşekkürün ardından şimdi bir de özür borçlandın bana.
Gerisini devam ettirmeyeceğim. Mevlananın güzel bir sözü var.
Kendimi yormuş olacağımı fark ettim. Çünkü karşımda bir cahil ve doğruları duyduğunda hakaret eden bir genç arkadaş var.
Benim bunlarla uğraşacak çok fazla vaktim ve enerjim yok, sana bilgilendirme amaçlı güzel bir mesaj yazmıştım. İçerisinden çıkartabildiklerin fayda sağlarsa ne mutlu bana.
Hayırlı akşamlar