Doğrudur. Bir kitle var ki sabah akşam oyun oynayıp, saçma sapan tiktok videolarıyla tek derdi beğeni kasmak olan.

Ama işin asıl yönünü düşündünüz mü hiç ?
Burda pek çoğunuzla muhtemelen yaşıtım veya benden büyük.
Birey doğal olarak küçüklükten yetişmeye başlar. Bunun da yeri ev ve okuldur.
Bizim dönemlerimizde öğretmen denilen bir şey vardı. Öğrenci düzen bozarsa, huzursuzluk çıkarırsa tepkisini alır aşağı otururdu. Şimdiki gibi ön sıradaki kıza hareket yapılamaz, sınıfın ortasında sigara/bira içilemezdi. Bu konuyu kimsenin eleştirebileceğini düşünmüyorum.
Gelelim eve. Siyaset evlerimizin tam ortasına öyle düşmüş ki, a partisi b partisine terörist, b a ya terörist, a cemaati kendinden olmayana kafir gibi bitmek bilmeyen tamamen boş iş olan kavgalarla uğraşmaktan anne baba evlatlarına da bakmıyor.

Ekonomik durumlar vs.. her şey de ortada zaten.
Geçenlerde yayınlanan 1 kişilik memurluk kadrosuna başvuran 30 kişinin 20 sinin KPSS puanları 92 ile 84 arasındayken kazananın 70,25 puanlı biri olması da bu ülkede UMUTSUZLUĞUN tanımıdır.

Çalışana ekmek var olaylarını geçin. Yıl 2020. Çalışana ekmek var. Ha kendi vatandaşına ekmeği layık görenler varsa o ayrı. Ben kendi vatandaşıma arabanın en iyisini, evin en sağlamını, telefonun en iyisini layık görürüm. Bu lükse kaçma değildir.