ARTIK SATIŞIM YOKTUR. REKLAM İŞLERİNİ BIRAKTIM.
Şuanda mâlum kart girişi yaparken direk check sorunu var, Biz ise direk kartları girilmiş şekilde reklama hazır hesapları sizlere sunuyoruz.
Yapmanız gereken tek şey girip hızlıca reklamınızı atıp ana hesabınıza reklam hesabının ve sayfanızın yetkisini vermek. Bu kadar basit.
Genel olarak temiz ip, temiz görsel, temiz link kullanıp bütçeyide minimum 250-300 civarında tutarsanız faturalandırmada 150'yi görebilirsiniz.
Ama reklamınıza ve atma şeklinize göre 150-60-12,5 faturalandırma almak tamamen size, reklamınıza bağlıdır. Hesaplar şu kadar faturalandırma alırsınız garantisi vermez.

Hesaplar teslim edilmeden önce check kontrolü yapılıp verilir. Hesaplarda sanal kart eklidir, sizin eklemenize gerek yoktur.
Tercihen reklam işini bilen ve bu işlerle uğraşan kişilere satım yapılacaktır. Çünki reklam desteği vermiyorum. Sadece size sağlam açık şekilde kart ekli hesap hizmeti sunuyorum buna göre alım yapmanızı öneriyorum. Ve açık bir şekilde kart girili hesap verdiğim için telafisi yoktur.

Adet fiyat: 7,5TL

WHATSAPP İÇİN TIKLA!

ÖDEME: ENPARA, ZİRAAT, İŞBANKASI, PAPARA, DENİZ
STOK: SINIRSIZ
(SABAHTAN ÖĞLEN 1 E KADAR, AKŞAM İSE AKŞAM 8 DEN SONRA İSTEDİĞİNİZ KADAR STOK ÇIKARTABİLİRİM. 1 STOK 5 DAKİKADA ÇIKAR HEMEN)
(BUNUN SEBEBİ İSE MAĞAZA İŞLETİYORUM VE O SAATLER ARASI MAĞAZADAYIM.
150 TL FATURALANDIRMALI HESAP KONUMUZ İÇİN TIKLA!

MÜŞTERİ YORUMLARI

cian_carlo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçinizin rahat olsun diye her türlü kolaylık sağlıyor hatta uzaktan bağlanıp yardımcı oldu çok teşekkür ediyorum kaliteli hizmet

Rizeli0853 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlgili Bir Arkadaş, Hesap Alındı, Teşekkürler

nuriodaci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 adet kart bilgileri ekli hesap satın alındı.
Ahmetsekerci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş çok ilgili kaliteli hizmet çok yardımcı oldu sorunsuz reklam 10 adet hesap alındı
asknkhvci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet güzel yardımcı oldu sayesine kısıt yemeden reklama çıkabildim müteşekkirim size murat bey
Emsar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
deneme fırsatı buldum sağolsun sorunsuz şekilde 150 tl alınıyor hesaplarda
maliyassi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok değerli bir arkadaş, ticari ahlakı ve yaklaşımı güzel. İlgisine teşekkür ederim, hayırlı satışlar.