MekDgrklm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İade etmek bizim karar verdiğimiz bir durum değil.
Gecikenlere yardımcı oluyoruz ben size iade alamazsın demedim alırsınızda demedim iadenin kararını recep bey verip yapıyor oda şuan rahatsızlığından dolayı ulaşılamıyor ayrıca reklamınızın yayınlandığını biliyorsunuz değil mi isim Sanırım eren di
İsmim eren değil. Reklamın yayınlanmış olup olmaması beni ırgalamıyor. 30 günü geçipte yayına alınmayan reklamdan iade istemiştim ve buda onaylanmış danışman tarafından. Ss bırakıyorum buraya.

30 gün onaylanmamış ve iade hakkı doğmuş bana bende iade istemiştim sizde evet reklam yayına alınmamış iade için yönlendiriyoruz denilmiş. Ve bugün dediğim gibi başka mesajımda iade yapılmamak için reklam yayına alınmaya çalışıyor diye ve dediğim gerçekleşti 30 günü geçsin yayına alınmasın ben iade isteyeyim şimdi bana reklamınız yayında diyorsunuz ee ben napayım yayindaysa ben istemedimki ben iade istedim siz neden benim istemedigim bir şeyi yapıyorsunuz bu tamamen sizin sorununuz.
@Coskun; çok farklı şeyler dönüyor söyleniyor yazdığım ve attığım ss te de görüldüğü gibi iade yapmamak için istenilmeyen kafalarına göre şeyler yapılıyor.