EpinMarket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yok zaten TR ve kendi numaram. Adam yurtdışını geçtim TR numaraya bile güvenmeyin telefonla arayın konuşun diyor. Gecenin 3 ünde müşteri telefon ediyor zar zor uyuttuğum bebeğim uyanıyor. Böle bişey varmı ya.
Valla dostum arkadas musteri hizmetlerinde çok iddialı ama o is uzun sürmez 24 saat musteri hizmetleri servisini benim diyen kurumsal firma bile saglikli sunamiyor. O yüzden takma kafanı.

Ben piyasanın çok üstünde fiyatlara hizmet veririm, müşteriden servet talep ederim resmen, ama kimse beni gece 03:00'da arayamaz.

Kendi haline bırak. Attığı tasin ürküttüğü kurbağaya değmediğini görünce kendi vazgeçecek zaten.

Eskiden benim 1000 Lira'ya verdiğim hizmeti 500 Liraya veren adamlara kızardım. Ozel mesaj atardım, whatsapp'tan yazardım. "Piyasanin anasını aglatma" derdim. Baktım ki bu care degil. Biri "hamallık yapmaya değmez" deyip, 3 ay sonra bırakıyor ama yenisi cikiyor piyasaya Ben de kendi ticaretimi geliştirdim. Suan sundugum hizmetleri sunabilen yok. Dolayisi ile rakip yok. Piyasayı ben belirliyorum

Sana da tavsiyem, ya sektöründe rakipsiz hizmetler sun ya da rakipsiz hizmet satabilecegin sektöre gec. "Olabilir mi böyle bir şey?" Deme oluyor.