Not: maşallah deyin 🤗 2008 e92 coupe 200.000km
Araç benzinli. Otomatik
Arkadaşlar bu arabayı alalı 8 ay oldu o dönem Pinterest furyası vardı . Bende bir kısmını ordan gelen gelir ile bir kısmını kredi ile aldım . ( Hiç birşey imkansız değil hayalini kur istediğin şeyin eninde sonunda olur ,) diye yazıyorum. Aklımda 206 falan vardı o dönem .en fazla alabileceğim.imkanim olan.
_------------
Neyse araba geçen gün radyatör işareti verdi ekranda durdum baktım . Şu kapağını açtım. Baya su taştı tabi icinden . Neyse su haznesi boşalmış . Şu az kalmış sanırım. Bunlarda hararet göstergesi yok .. ama ahım sahim.bir ısınma söz konusu değil . Neyse baktım su kutusunda yağlar var pekmez gibi . Bunun 2 sebebi olabilir ya conta yaktı ya yağ soğutucu diye bir parça var onun içinden yağ geçiyor su kanalları var aralarında buda yağı soğutuyor yani bir çatlak olsa içinde suya karışma ihtimali var. Motorda su yok .şu haznesinde yağ var.
Neyse motor tamiri için 20 25 bin TL tutar diyolar .bugün en basit olan yağ soğutucu yu 1100 TL ye değiştircez. İnşallah bundandır.. yoksa şanzıman da da yağ soğutucu varmış onu da değiştircez 2 falan da i tutar. En son motor . Başına böyle birşey gelen duyan varmı sizce sorun yağ soğutucu da mıdır .arabayı zorlamadim hiç bir şekilde çekişte calsimada sorun yok . Sadece suda yağ var bu kadar. Fikri olan yazabilir se sevinirim 2 gündür canım sıkkın bu konuya.