Kişi forumda değilse ve yeterli Kanıtlar mevcutsa. Ödemeyi yapmayan kişi forumdaysa açabilirsiniz. Forumda değilse forum dışı kategoriye açabilirsiniz.
Her ne olursa olsun yine o engelleyen kişi forum üyesi ise yine bizi ve forumu ilgilendirir diye düşünüyorum.
Davetiyeniz varsa arkadaşa davetiye gönderin üye olsun r10'a. Kendi şikayetini kendisi açsın.
Söylediğiniz şeye Katılıyorum hocam
Arkadaşlar Doğru Söylüyor Konu Forum Dışı İse Bile elinizde yeterli delil var ise hır sız lık suçlarını trade olarak ekran görüntüleriyle birlikte atılabilir diye düşünüyorum böylelerinin bu piyasada yeri olmaması lazım sonuçta r10 türkiye çabında en güçlü forumlardan biri burda düzen ve kurgu var hırsızların yeri yoktur neticede forumda isterse 100 tane ticareti 1 tane ticareti hır sız lık yapılmışsa kanıtlar var ise atılması gerekir diye düşünüyorum moderatöre bildirerek moderatör eşliginde şikayet konu açıp tradede verebilirsiniz bence HAYIRLI GÜNLER.
Forumda böyle kişiler var ise gereğinin yapılması gerekir... Eğer İlla kendisi gelip şikayet konusu açması gerekiyorsa ben arkadaşınıza davetiye gönderebilirim
Kisi bu forumdan daha evvel banlanmadı ise davetiye yollayın kendisi açsın.
Davetiye göndereceğim hocam

Normal maile gönderiliyor herhalde pek forum işlerinden anlamıyor