Deepspace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düşündüklerinizi bende düşünüyorum asgari ücretle çalışıyoruz iş veren de 300 bin TL araba yine yok yine yok dükkanda ketıl bozuk su ısıtması oldu 2 hafta halen alacak inan iki çocuğum var hep sabrediyorum onlar için bekar olsam şu ülkede bir dakika durmam kendi şahsi görüşüm bu. Kapitalizm olduğu sürece yoksul olduğu sürece zengin her zaman zengin olacaktır
HonestEarning adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir şeye inanmak onun yolundan gitmek lazım , din olarak söylemiyorum. Yani kendine bir amaç edinmek gerekiyor dostum. Bu para olabilir , meslek olabilir , koltuk olabilir artık seni ne rahatlatacaksa. Bir tane dost yeterlidir insanın yol alması için ki mutlaka dostun vardır. Para gerçekten çok önemli yani paran yoksa kimse seni ciddiye almıyor mutlu bile olamıyorsun bence ilk hedefin para kazanmak olsun. Para kazanıyorsan daha fazlasını kazanmak olsun ki en büyük derdi atlatabilesin sonrası geliyor zaten. Hep mutlu ol kardeşim yolun açık olsun...
WebHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Depresyondasın!
Yalnızlık hissi yalnız olduğumuzda değil, tercih ettiğimiz kişiden ayrıldığımızda hissettiğimiz duygudur.
Çok acil sevgili bulman gerek!
Hayatı sorgulama sebebin de şuan bir iş ile meşgul olmayasın dan kaynaklı. ne kadar zengin olursan ol! insan oğlu birşeylerle meşgul olmadığı sürece hayatı sorgular, saçma eylemlerde bulunur. çuvallar, sonu olur. yaşam adı altında herseyin bir anlamı ve bedeli var. matrix filminde sunulan kırmızı hap, mavi hap misali tercihlerimiz doğrultusunda yaşam sürüyoruz.
Bekleyip görelim, neymiş ne değilmiş..
Para filan umrumda değil. Para gelip geçici. Ben geçmişte ekmek alacak para bulamadığım için aç yattığım zamanlarıda hatırlıyorum. Şuan çok şükür maddi durumum iyi. Sevgili falan filan boş iş ülkenin hali ortada bir kaç takipçi kasacam diye millet neler neler yapıyor. İns rabbim hayırlı iş nasip eder.
Naparsam yapim sabah bunları işlerden yoğunluktan dolayı unutsamda kafamı yastığa koyduğumda çıkmıyor aklımdan.