7. Sorunuz için; Hesapları kendiniz açıp maliyeti en minimal düzeyde tutup reklam çıkabilecekseniz cloaker ile hit çekip kazanca dönüştürüp kar etme şansınız var, onun haricinde hesaplara para vermek yerine bir tane reklam hesabı açıp reklam ödemesini karşılayarak reklam çıkmanız emin olun daha rahat ve kazançlı. (Şahsi görüşüm)
Yurt dışı adsense konusunda ise Kur farkı olayı değil, ödeme alırken doğrudan banka hesabına almayabilmek aslında. Payoneer'in kartını alıp parayı ATM'den nakit olarak çekebiliyorsunuz, benim bildiğim artısı bu
Değerli yorumun için teşekkür ederim hocam
Black Hat yöntemi yönlendirmeler ile google botları siteyi tarıyor diyor bu site çok hızlı çok yararlı ama aslında satış yapılması için 1. sıraya geçirmesi için oluşturulan bir boş sayfa
Ben reklam hesabı açsam facebook dan tecrübenizden yararlanmak isterim müsait olduğunuz da , ücreti neyse bizzat takdim ederim ama sosyal medya işi yapıyorum reklam değilde genellikle kullanıcı adı alım satım hesap büyültme gibi o yüzden önceliğim diğer etkenler ama size zaman ayıracağım
Sağlıcakla 🙏