Charlize Theron'un yönetimi altında olan @chetop Afrika sosyal yardım projesi başında yer alan Charlize, 1 adet son model Porshe veriyor. SON 2 GÜN
Vergiler ve nakliye masrafları tamamen Porshe şirketine ait.
Sadece Porsche'nin lüks Panamera sedanının 10 yılı değil, aynı zamanda sınırlı yıldönümü baskısını da kazanıyorsunuz! Doğru, günlük sürüşü ekstra özel hissettirecek 2020 Porsche Panamera 4 E-Hybrid 10 Years Edition'ın gururlu yeni sahibisiniz. Beyaz altın 21 jantlarla baştan ayağa siyah renkte süper şık görünüyor, yeniden tasarlanmış, ancak özel beyaz altın dikişlerle tamamlanan klasik bir Porsche iç tasarımına sahip ve hatta SportDesign paketi ile birlikte geliyor. Bu bebek sadece harika görünmekle kalmıyor, aynı zamanda 457 HP ve 172 mil / saat azami hıza sahip. Artı, sizi geniş hatchback bagajda 20.000 $ nakit ile bağlıyoruz!
Aracın vergileri ve nakliye masrafları karşılanır.
- Maksimum Oturma: 4 koltuk
- İletim: 8 ileri PDK
- Motor: 2.9L ikiz turbo V6 ve elektrik motoru
- Pil: Dahili şarj cihazıyla 14,1 kWh lityum iyon pil
- Aktarma Organı: AWD
- Dış / İç Renk: Beyaz altın dikişli siyah / siyah
- Tahmini Benzin Kilometresi: 23 mpg birleşik / 51 mpge, yalnızca 14 millik elektrikli menzil
- Azami Hız: 172 mil
- Maksimum Beygir Gücü: 457 HP (330 HP + 134 HP elektrikli)
- Maksimum Tork: 516 lb-ft (327 lb-ft + 295 lb-ft elektrik)
- Hızlanma : 4,4 saniyede 0-60 mil / saat
- MSRP (Araba + Nakit): 157,880 $
- Nakit Alt: 118,410 $
- Garanti: 4 yıl veya 50.000 mil ve ilk yıl veya 10.000 mil için bakım dahildir
- Özel Özellikler: Eşsiz ön / arka tamponlar ve yan eşikler, LED matris farlar, renkli LED arka lambalar, arka aks direksiyonu, Burmester 3D yüksek kaliteli surround ses, 17 fit küp koltuk üstü bagaj alanı, spor egzozu ve Beyaz altın 21 jantlar
Bu çekilişler, Porsche USA veya iştirakleriyle herhangi bir şekilde desteklenmez, desteklenmez veya ilişkilendirilmez.
Bu çekilişlere katılmak veya kazanmak için hiçbir bağış veya ödeme gerekli değildir.
kime yardım edeceksin
Charlize Theron Afrika Sosyal Yardım Projesi'nin misyonu, kendilerini HIV / AIDS'ten korumak için Afrikalı gençlere yatırım yapmaktır. Esasen, Charlize'nin dünyadaki en büyük HIV pozitif nüfusa sahip olan ana ülkesi Güney Afrika'ya odaklanan Proje, 10-20 yaş arası gençlerle çalışmak için yenilikçi ve topluma özel programlama kullanan toplumla ilgili kuruluşları desteklemektedir. . Bu kuruluşlar, genç dostu sağlık hizmetlerine, cinsel sağlık ve üreme sağlığı eğitimine, yaşam becerilerine ve psikososyal desteğe erişim gibi kritik kaynaklar sağlar bunların tümü, gençleri kendilerini ve akranlarını HIV'den uzak tutmaları için güçlendirir.
Detaylar:
https://www.omaze.com/products/2020-...harlize+Theron