Bahadir32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O vekilin söylediğine doğru demiyorum ki ben zaten ironi yapmış kendince..
Benim söylediğim ve anlatmak istediğim bu konu neden bu kadar köpürtülmek isteniyor..
3 kez gündeme getiriliyor.. burada ki amaç AKP vekilinin kendi çapınca yaptığı bir ironi'den dolayı..
Yok efendim millette kuru ekmek reva görüyorlar gibi saçma sapan yorumlardır..
Ve ayrıca CHP'li vekil aynı şeyi yapıldığında ise neden gündeme getirilmiyor onu merak ediyorum..
Bak mesela ensar vakfı olayından AKP sorumlu tutularak AKP suçlandı.. üzerinden 10 yıl geçti hala gündemde..
Gene CHP'de taciz ve tecavüz olayları oldu gene AKP suçlandı AKP yaptırmıştır denildi hemde CHP vekili tarafından..
Ben diyorum ki neden bir CHP'li çıkıpta bunları partiden ihraç etmiyorlar diye sorgulamıyor..
AKP'de bir skandal patlak verdiğinde oo kişi AKP içerisinden ihraç ediliyor.. Ama CHP aksine o kişileri savunuyor neden ?
Bu kafada olduğun sürece söylediğin şu neden bu neden hiçbirisinin cevabını bulamazsın 2 birşey ezberlemişsin onunlada laf yaptığını zannediyorsun, millete laf yetiştirmekle haklı olduğunu zannediyorsun ama değilsin kendini rezil ediyorsun farkında değilsin, çok ağır şekilde cevaplar verirdim sana ama şu forum bunun yeri değil gereğide yok zaten inan bu heyecanla azimle devam et eminim birşeyleri kanıtlayacaksın hadi biraz daha zorla başka konulara da gir savun akpyi yılma hiç