white35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam muhtemelen alkol ya da uyuşturucu kullanıyorsun. Geldiğinden beri forumu mahvettin her yerde siyaset konuşuyorsun içim kalktı.

Neden 10 yıl geçsede unutulmuyor biliyor musun? Akp mhp chp sinden değil. Mağdurların ufak çocuk olmasından. Gerçi belli ki senin için fark etmiyor bu durum. Yazmışım ki ahlaksızlığın partisi olmaz sen yazmışsın chp yi konuşalım. Kötü konuşmakta istemiyorum ama zorluyorsun. Tecavüz kötü birşeydir, küçük çocuklara yapılanı daha daha kötü birşeydir. Hangi partiden olursa olsun tecavüz kötü birşeydir daha nasıl anlatayım sana.

Uyuşturucu kullanmışsın gibi yazma.
İnsanların yazdığını oku, okuduğunu anla öyle cebap yaz.
Burası iğrenç ideolojilerini savunacağın bir forum değil git başka forum ara.

LÜTFEN TÜM SİYASİ KONULARI SİLİN. İNSANLARDAN MİDEM BULANDI.
Bu nasıl bir mantıktır anlamadım gitti ENSAR vakfı AKP'nin değil ama suçlanan parti AKP'dir..
Mağdur'a gelince onlar küçük çocuk ondan unutulmuyor gibi bir cümle olamaz mağdur mağdurdur hiçbirisi unutulmaz zaten.. Ve böyle savunmada olamaz..
Bak mesela ensar vakfı olayından AKP sorumlu tutularak AKP suçlandı.. üzerinden 10 yıl geçti hala gündemde.. Doğal olarak haklılar gündeme getirmekle..
Çünkü bu taciz ve tecavüz olaylarının savunulacak bir tarafı yoktur ister mağdur küçük olsun, büyük olsun savunulmaz.. İster A partisi yapsın ister B partisi yada sıradan bir vatandaş yapsın..
Gene CHP'de taciz ve tecavüz olayları oldu gene AKP suçlandı AKP yaptırmıştır denildi hemde CHP vekili tarafından..
Gene CHP'li yandaş gazeteci çıkıp zaten kadın yolluydu.. gibi cümleler kuruyor..
Ben diyorum ki neden bir CHP'li çıkıpta bunları partiden ihraç etmiyorlar diye sorgulamıyor..
AKP'de bir skandal patlak verdiğinde oo kişi AKP içerisinden ihraç ediliyor.. Ama CHP aksine o kişileri savunuyor neden ?
PKK'yı savunan CHP vekilleri var yaa bir CHP'li çıkıpta kardeşim burası ATATÜRK'ün partisi burada PKK adını ananın bu partide işi olmaz değip neden yol vermiyor. Aksine o kişiye sahip çıkılyor..
CHP içerisinde ne kadar milliyetçi ve ATATÜRKÇÜ kitle varsa neden tek tek bu adamlar ihraç ediliyor da can siperhane DHKP-C'i - PKK'yı savunanlar ihraç edilmiyor..
Örnegin en beğendiğim vekil MUHARREM İNCE'dir bu adam partiden ihraç ediliyor da PKK'yı yerle yeksan eden SİHALARA CELLAD diyen vekil ihraç edilmiyor.
İşte sorularımın ve aklımın almadığı konular bunlar..