Ben çok geç gittim askere keşke erken gitseydim dedim umarim siz zamaninda gidiyorsunuzdur
1- Benim sevk tarihi 22 Aralık - 24 Aralık yazıyor. Yani covid anket v.s. işlemler bu tarihte yapılıyor. Fakat bu tarihin sonunda yani 24 aralıkta mı birlikte olmam gerekiyor? O TARİHLER ARASİ GİDEBİLİRSİN 24 DÜNE KADAR
2- Askerde çalınma v.s. çok oluyormuş dolap ve bot için kilit götüreyim mi? Birde bot için tabanlık ve vatka alayı mı? YERİNE GORE DEGİSİR ORTAMİNA GORE GOTUR NE OLUR NE OLMAZ BENDE OLUYORDU
3- Fazladan iç çamaşırı falan götürecem de bazı yerlerde okudum asker rengi olmazsa olmuyormuş falan diye. Normal boxer ve beyaz atlet giymek yasak mı? BUDA YERİNE GORE DEGİSİR BENDE YASAK YOKTU
4- Özel eşyalarımız bir bölüme koyuluyormuş öyle okudum bu bölüme istediğimiz zaman girip valizimizden istediğimizi alabilirmiyiz? BUDA YERİNE GORE DEGİSİR BENDE YANİMDAYDİ
5- Dolapların kilitlenmesi yasakmış doğru mu? ACEMİLİKTE YASAKTİ BUDA YERİNE GORE DEGİSİR
6- Son olarak sizin önereceğiniz şeyleride dinlemek isterim şunu şunu fazla götür v.s. falan şimdiden teşekkürler herkese
ACEMİLİK ZORDUR SONRA RAHATLARSİN HİCBİRSEYE KARİŞMA ATLAMA ŞİKAYETTEN UZAK DUR