ilahicenneti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sefa hocamla eğitim konusunda geçtiğimiz günlerde anlaştık. Şuan uygulama aşamasındayım ve buraya kadar olan süreci tarafsız bir şekilde değerlendirmek isterim.

Öncelikle başlıklarla belirttiği her konuya değiniyor konu açıldıkça bilgisi dahilinde detaylı bir şekilde anlatıyor.

Ama web panellerine aşina değilseniz, biraz web geçmişiniz yoksa anlatım çok hızlı gelebilir. Bu konularda biraz bilginiz varsa eğitim hız ve içerik açısından başarılı.

Benim için diyaloglar çok önemlidir. Her zaman karşımdaki insanın samimi olmasını isterim bunu fazlasıyla hissettiriyor.

Şunu unutmayın kimse eğitimi alınca hemen kazanmaya başlamayacak böyle bir model değil. Paranız olacak, zamanınız olacak, araştıracaksanız.

Eğitimdeki belli noktalarda bazı aşamalar basit gelebilir. Araştırıp kendimde yapabilirdim dediğiniz yerler olacaktır ama şunu unutmayın öyle ince ayarlar ve tecrübeleriyle aktardığı noktalar var ki onları tespit etmek için hata yapmanız yada çok kez deneyimlemeniz gerekecektir. Aslında bir nevi deneyim ve zaman satın alıyorsunuz öyle düşünebilirsiniz.

Şuan uygulama aşamasında olduğum için ancak süreç ve eğitim içeriğine dair yorum bırakıyorum. İlerleyen süreçlerde umarım başarılı sonuçlarımı da yazabilirim.

Sağlıkla kalın.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, önemli detaylara yer vermişiniz bu işi yapmayı düşünen arkadaşlar için çok kıymetli

Ek olarak; bu işe bir yerlerden başlamış hesabı açık olan, bir şekilde satışa başlayamamış veya sorun yaşayan arkadaşlara özel refarans fiyattan alımlarımız devam ediyor, yeni başlayan arkadaş için geçerli değildir.