Hepsiburada gibi kadın girişimcilere özel birşey yapsalar
hocam selam,
en büyük sorun bende komisyon oranı %32 bile komisyon var parayı bizden daha çok kazanıyorlar

Dolap'ta şuan sabit %10 onlarda kazanıyor bizde bence en büyük sorun komisyon oranı sabitlemek varken beynimiz karışıyor. Kdv'yi hsaplıyorsun komisyonu hesaplıyorsun ee bide ürünün maliyeti var
Giyim kategorisi için %20 gibi oranlarda kesilen komisyonlar bence satıcının da alıcınında belini büküyor. Komisyon oranlarını biraz daha düşürerek sürümden kar ettirebilirler.
Bildirim oluşturunca destek taleplerini kapatıyorlar cevap veremiyoruz çok uyuz oluyorum
Valla şuan tek derdimiz ürün onaylanma durumu, aşırı derecede sıkıntı yaşıyoruz, çok geç onaylanmasını geçtim yazdığımız başlığın haricinde başlıklar oluşması, verdiğim renk indigo onlar lacivert yazıyor, bej yazıyorum bek yazıyor, 6 beden eklediğim ürünün 2 bedeni onaylanıyor diğer bedenler hala onay bekliyor, yahu bunu model kodu olarak onayla geç işte ne diye kanser ediyorsunuz bu satıcıları.
teknik sorunlar yaşanıyor bazen.
sistemleri (yönetici panelinden bahsediyorum) kullanıcı dostu değil.
ürün onayı - görsel değiştirme vb işlemler çok uzun sürüyor.
karaliste - bilgi değişimi gibi işlemler için uzun süre bekleniyor.
destek bölümünde çok sorulan sorularla alakalı bilgi var. ama bazı sorunlarla alakalı bilgilendiriciler yok
müşteri iletişimi kurulmak istendiğinde hiç bir şekilde müşteriye ulaşmanın imkanı yok.
Tekstilde komisyon oranları çok yüksek hocam 40₺ ye satıcı alıyor 80₺ ye koyacak fakat koyamıyor çünkü 15-20₺ trendyol alıyor kargosu vs satıcıya bişey kalmıyor zaten ve satıcı bu ürünün fiyatını mecburen yukarı çekiyor haliyle bazı müşterilerin aklıda şuna çalışıyor maviden alırım kotondan alırım defactodan alırım neden bilinmedik bir markaya bu kadar para veriyim düşüncesine giriyor ve satıcı sıkıntıya giriyor diye düşünüyorum bu benim fikrim.
Komisyon oranlarının bir çok satıcı için ortak sorun olduğunun farkındayım. Ki bu konuyu açma sebebim ortak sorunları gösterebilmek ve bunun yanında varsa farklı konuları kendilerine gösterebilmekti. Tüm geri bildirimleriniz için teşekkürler.
Peki sizlere bir sorum var?
-Butik firma olmadığınız takdirde 30 TL üzeri satışlarda kargoyu
satıcı öder kampanyasından rahatsızlık duyuyor musunuz? "Biz ne de olsa kargo ücretini fiyata ekliyoruz derken, eklediğiniz ücretlere de ekstra komisyon ödediğinizin farkında mısınız?" Örneğin; %20 komisyon oranı olan bir kategori için 10 TL olan kargo ücretini fiyatınıza eklemek isterken aslında fiyatınıza 12,5 TL eklemek zorunda olmanız veya 30 TL altı satışlarda 3,40+kdv kargo ücreti ödemeniz, sizleri butik olan firmalarla rekabet konusunda zorluyor mu?