hozgultekn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostlar bir çok kişi gelip burada eleştiricek ama sorun yok. Bende kendi fikrimi söyleyeyim, tamamen her şeyin Backlink ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Neden peki?

Bakıyorum daha açılalı 5-6 ay olmuş siteler çoğu kelimede ilk sırada. Üstelik bu sitelerde ne yoast seo var ne al in .. tamamen tek bir sayfaları var. İçini anahtar kelimelerle doldurmuşlar, sonra basmışlar linkleri. Sonra gelsin paralar..

Gördüğüm en az 30-40 siteyi analiz ettim, yemişim uzun uzun yazıları eklentisini.. bu sitelerin tek yaptığı Backlink. Analiz et aynı linkleri yakala sonra daha iyilerinden al geç ilk sıraya..
Herşey backlink değil, sana öyle denk gelmiş Backlink almadanda tamamen yazılımsal olarak otorite sahibi olabilirsin. Okadar çok etken varki, insanlar özgün yazı ve backlinkle kafayı yemiş durumda, elbette sektörden sektöre farklılık gösterir ama çok farklı kriterler var. Belirli bir otorite için backlink gereklidir, onun sebebide DA PA değerlerini arttırmak için. Bu değerlerde istenilen yere genele kadar backlink alınabilir, alınacak backlink'in kalitesi önemli. Sen 1 milyon liralık backlink al işi bilmiyorsan zerre yükselemezsin ama onun yerine 10 tane güzel bir backlink döşe ummadığın kadar yarar görebilirsin.

Önceliğiniz DA PA'yı tepeye çekmek olsun, o olduktan sonra farklı şeyler girer işin içine, orasınıda deneye deneye bulursunuz. Ama herşey backlink değildir altına imzamı atarım.. Sen istediğin backlinki al benim yapacağım sistemi deviremezsin okadarda iddaaaaaaa ederim O yüzden temel backlinkler oluşturulup sonrasında farklı methodlarla kullanıcı deneyimi sağlamanız gerek. Sonrasında (sektöre göre değişir) kolay kolay yıkılmazsınız. Marka değeriniz biliniyorsa zaten sonrasında backlink ihtiyacınız olmaz.