Selamlar, bi konu hakkında fikrinizi almak istiyorum.

İdeasoft altyapısı ile kurulmuş bi websitemiz var, yaklaşık 2500 civarı ürün var sitede ve tüm pazaryerleri ile entegre şekilde çalışıyoruz. Entegrasyon için Entegra ile çalışıyoruz.
Şimdi biz bu siteyi ideasofttan wordprese geçirmek istiyoruz. Siz de muhakkak görmüşsünüzdür wordpress'in çok fazla ürünle başa çıkamayacağına dair söylentiler dolaşıp duruyor, konu hakkında çok da bilgisi olmayan arkadaşlar "wordpress o kadar ürünü kaldırmaz opencart kur" deyip geçiyor. Bu konu hakkında daha profesyonel yorum yapabilir misiniz? Yabancı forumlarda araştırdığım kadarıyla 400.000, 500.000 ürün listeleyen siteler olduğunu gördüm incelediğim kadarıyla da gözle görülür bi sıkıntı göremedim.

Biz başlangıçta 2500 civarı ürün ekleyeceğiz daha sonra zaman içinde bu sayı en fazla 5000 ürüne çıkar diye tahmin ediyoruz. Bu konunun ciddi bir şekilde tartışıldığı türkçe bir konu bulamadım daha sonra bu konuyu araştıracak arkadaşlara da yol gösterici olması açısından da yararlı olacağını düşünüyorum.

Toparlayacak olursam WooCommerce 2500+ ürünle sorun yaşatırmı? Optimizasyon için ne yapmak gerekir? Sunucu/Hosting ne seçilmelidir? ( Natro'nun E-ticaret hosting paketleri hakkında ne düşünüyorsunuz? WooCommerce için özellikle optimize ettiklerini söylüyorlar.)